follow Catalog firme » Energie combustibili » Turbine eoliene » Judetul BUCURESTI
  home     Turbine eoliene   Judetul BUCURESTI

Turbine eoliene Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru turbine eoliene completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
turbine eoliene (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Suntem o companie, care activeaza in domeniul fotovoltaic, avand in portofoliu o gama larga de echipamente si sisteme complete pentru locuinte, zone izolate, cladiri rezidentiale, zone industriale, baze sportive si supermaketuri, case de vacanta, rulote. Va oferim solutii optime de sisteme si instalatii in functie de bugetului dumneavoastra si bugetul alocat pentru acest gen de aplicatie, care sa va asigure necesarului de..
0726 *** ***Click aici!
turbina eoliana, turbine eoliene (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Voltech Romania face parte dintr-un grup de companii care ofera solutii profesioniste de inalta calitate in domeniul energiei alternative regenerabile, sisteme fotovoltaice, sisteme solare pentru apa calda menajera, turbine eoliene, iluminat cu Led- si solutii in domeniul instalatiilor industriale de incalzire- racire a apei si stingerea incendiilor. Odata cu intrarea pe piata din Romania venim cu un plus de transparenta si..
0757 *** ***Click aici!
turbine eoliene (BUCURESTI, BUCURESTI)
Obiectul de activitate principal al societatii il constituie comercializarea unei game deosebit de variate de echipamente, utilaje, accesorii pentru instalatii de incalzire sanitare si climatizare cu toata gama de servicii referitoare la acestea, adica consultanta, service, montaj. datoria noastra este ca oamenii sa aiba caldura si confort in casele lor. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti..
0723 *** ***Click aici!
turbine eoliene (BUCURESTI, BUCURESTI)
Suntem o societate, cu capital romanesc si actionariat roman, cu birouri atat in china cat si in bucuresti, care lucram cu cele mai mari concerne industriale si mari fabricanti din china. intermediem orice import din china, la cele mai mici preturi posibile si la calitatea solicitata de clienti. experienta noastra pe aceasta piata, precum si prezenta permanenta in china, va va ajuta sa evitati..
0741 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie