follow Catalog firme » Energie combustibili » Turbine eoliene » Judetul CLUJ
  home     Turbine eoliene   Judetul CLUJ

Turbine eoliene Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru turbine eoliene completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
turbine eoliene (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Oferim : Instalații solare, Turbine Eoliene; Micro-hidrocentrale; Instalații hibrid (panouri/eoliană/hidro). Soluții pentru zone fără curent: case, cabane, rulote, stane, ambarcațiuni, etc.; Soluții de back-up (există rețea națională de electricitate dar in momentul in care aceasta cade, instalația de back-up asigură alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor; Sisteme de irigații solare fotovoltaice; Preparare apă caldă menajeră fotovoltaică; Instalații autoconsum in rețeaua națională de energie electrică (on..
0746 *** ***Click aici!
turbine eoliene, turbine eoliene cluj
Sc atermic srl promoveaza in primul rand utilizarea surselor de incalzire prietenoase cu mediul, utilizand ca si pivot central in demararea afacerii energiile regenerative. este incredibil cat de mult putem profita de ele si cat de putin o facem in realitate. energie regenerativa nu inseamna doar ecologie, inseamna si economie, inseamna un fel de a trai...
0733 *** ***Click aici!
turbine eoliene (Cluj Napoca, CLUJ)
Dos Solar Strom este importator oficial de produse din domeniul sistemelor fotovoltaice fabricate in Germania. Oferta noastra cuprinde: panouri solare, panouri fotovoltaice, invertoare de curent, sisteme de montaj pentru panouri solare fotovoltaice, comunicare date si accesorii pentru panouri solare fotovoltaice. In gama noastra de produse am adunat producatorii: Axitec, Bosch, Luxor, Suntech, Hanwha Q. Cells, Innotech Solar, Benq, Panasonic, Haren Solar, REC, LG,..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie